WerkvoorbereiderAls werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en opvolging van technische projecten zodat ze tijdig en correct kunnen worden opgeleverd binnen de vooropgestelde budgetten, timing en kwaliteitseisen. Daartoe overleg je enerzijds met de leveranciers, onderaannemers en het management en zorg je er anderzijds voor dat alle collega's intern de nodige informatie en ondersteuning krijgen.


Een greep uit jouw takenpakket:

 

  • - Aankoop van technische onderdelen
  • - Beheer technisch magazijn
  • - Voorbereiding en opvolging van technische projecten
  • - Aanspreekpunt voor leveranciers voor onderhoud en facility
  • - Preventief onderhoudsplan opstellen en opvolgen
  • - Ondersteuning shifttechnieker bij storingsanalyses
  •   

Jij bent onze ideale kandidaat als: 

 

Je beschikt over een bachelor diploma in een technische richting (of gelijkwaardig door ervaring) en deed reeds de nodige ervaring op met werkvoorbereiding in een productieomgeving. Je hebt een goede technische kennis op vlak van elektriciteit, mechanica en pneumatica en bent graag bij de uitvoering betrokken.


Jij weet je als geen ander flexibel en communicatief op te stellen op alle niveaus binnen het bedrijf. Naast jouw technische vaardigheden, ben je resultaatgericht en in staat om deadlines te hanteren en te respecteren.


Je gaat steeds ordelijk en gestructureerd tewerk en weet jouw collega’s te motiveren om deze manier van werken over te nemen.


Wat je van ons kan verwachten:

 

Een boeiende functie waarbij je jouw technische kennis ten volle kan benutten en kan meewerken aan unieke projecten. Aan deze functie koppelen we een motiverend salarispakket en groeimogelijkheden op langere termijn.


Je werkt in een zeer geautomatiseerde fabriek met vooruitstrevende en wereldwijd gepatenteerde technologie. Je komt terecht in een familiale onderneming, die deel uitmaakt van het Aziatische voedingsconglomeraat CPF (+50 billion$) met hoofdkantoor in Bangkok.

 

Stel vandaag nog jouw kandidatuur of contacteer ons voor meer inlichtingen via jobs@topsfoods.com


Solliciteer vandaag nog!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.