Storings- en onderhoudstechnieker

DE FUNCTIE

 

  • -   Preventief onderhoud en oplossen van storingen in onze productie en verpakkingsafdeling.
  • -  Opstellen en uitbreiding van preventieve onderhoudsplannen. 
  • -  Veiligheidsprocedures opvolgen en zorgen voor een goede technische staat van de veiligheidsvoorzieningen.
  • -  Aanspreekpunt voor externe partners.
  • -  Documenteren van alle technische handelingen in onderhoudssysteem ODOO voor een correcte opvolging op lange termijn.

 

 JOUW ACHTERGROND

 

Jij bent onze ideale kandidaat als je beschikt over een bachelor diploma elektromechanica of relevante ervaring kan voorleggen. Je hebt bij voorkeur 3 jaar werkervaring in de voeding of bent bereid om een doorgedreven opleiding op de werkvloer te volgen. Je hebt een goede kennis van PLC applicaties en motorsturingen en optimaliseert graag. Je kan snel anticiperen op storingen en werkt zelfstandig. Je werkt steeds efficiƫnt en zeer nauwkeurig. Je bent iemand die het voorbeeld kan geven en die goed communiceert naar alle betrokken partijen toe. Je bent flexibel ingesteld en bent stressbestendig.

 

 WAT WIJ BIEDEN

 

Wij zijn actief bezig met het reduceren van plastic en het zoeken naar milieuvriendelijke alternatieven. Wil jij samen met ons deze uitdaging aangaan? Dan bieden wij een gevarieerde functie binnen een team van 4 techniekers waarbij je in vroege/ late shiften werkt. Aan deze functie koppelen we een motiverend salarispakket (incl. firmawagen) en groeimogelijkheden op langere termijn.

 

Je werkt in een zeer geautomatiseerde fabriek met vooruitstrevende en wereldwijd gepatenteerde technologie. Je komt terecht in een onderneming met een familiaal karakter, die deel uitmaakt van het Aziatische voedingsconglomeraat CPF (+50 billion$) met hoofdkantoor in Bangkok.

 

Stel vandaag nog jouw kandidatuur of contacteer ons voor meer inlichtingen via jobs@topsfoods.com