WerkvoorbereiderEen greep uit jouw takenpakket:

 

Als Sales coördinator ben je verantwoordelijk voor de interne organisatie van de sales afdeling en ondersteuning van de KAM.

  • - Dagelijks de contacten verzorgen/onderhouden met onze klanten; op deze manier bouw je relaties op, herken je noden en behoeften van klanten en zet je deze in overleg om naar concrete acties
  • - Instaan voor het Dossierbeheer
  • - Offertes opstellen
  • - Maandelijks cijfergegevens rapporteren aan onze klanten
  • - Klachten afhandelen
  • - Mailings voorbereiden naar klanten toe
  • - Creatief meewerken aan nieuwe projecten op het vlak van verpakking en productpresentatie
  • - Presentaties verzorgen naar klanten toe

  

Jij bent onze ideale kandidaat als: 

 

Je beschikt idealiter over een bachelor diploma en hebt al een eerste relevante ervaring (minimaal 1 jaar) op een internationale commerciële omgeving op zak. Je bent vlot in de standaard Microsoft Office toepassingen en hebt een stevige kennis van het Engels en Frans en een basiskennis van het Duits. Qua persoon ben jij van nature proactief, service- en oplossingsgericht en haal je voldoening uit het leggen van diverse contacten zowel intern als extern. Je kan prioriteiten stellen en daarbij gemakkelijk het overzicht bewaren.


Wat je van ons kan verwachten:


Je komt terecht in een ambitieus familiebedrijf met een internationaal karakter en werkt onder de vleugels van het Thaise voedingsconglomeraat CPF (+50billion$) met HQ in Bangkok.

In onze productie werken we met wereldwijd unieke en gepatenteerde technologie, waardoor we een van de meest vooruitstrevende spelers binnen ons vakgebied zijn.

Jouw persoonlijke inzet en dynamisme wordt beloond met een competitief salarispakket. Je maakt deel uit van een hecht team en kan rekenen op de ondersteuning van jouw collega’s op kantoor.

  

Stel vandaag nog jouw kandidatuur of contacteer ons voor meer inlichtingen via jobs@topsfoods.com


Solliciteer vandaag nog!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.