WerkvoorbereiderEen greep uit jouw takenpakket:

 

Je behandelt en verwerkt de inkomende bestellingen en werkt de productieplanning uit in nauw overleg met de productiemanager, sales en aankoop.

Je verzorgt ook de planning voor de verpakking, rekening houdend met de wensen van de klant en beschikbare voorraden. Hierbij hou je steeds rekening met een effici├źnte en optimale personeelsbezetting.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het transport en de administratieve en logistieke activiteiten. Je zorgt door jouw goede analyse van de markt voor een optimaal verloop van de in- en uitgaande goederenstroom.

  

Jij bent onze ideale kandidaat als: 

 ´╗┐

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en kan relevante ervaring in een soortgelijke functie aantonen. Je werkt zeer servicegericht en verwerkt administratieve taken correct en nauwkeurig. Door jouw ervaring, snelheid en organisatietalent hou je de klanten tevreden met een duidelijke communicatie en stipte levering. Je beschikt over een goede talenkennis Nederlands, Engels en Duits en hebt kennis van het Frans. Je bent positief ingesteld, stressbestendig en kan vlot schakelen.


Wat je van ons kan verwachten:

 

Wij zijn actief bezig met het reduceren van plastic en het zoeken naar milieuvriendelijke alternatieven. Wil jij samen met ons deze uitdaging aangaan? Dan bieden wij een gevarieerde functie binnen een tof team. Aan deze functie koppelen we een motiverend salarispakket.  

 

Je werkt in een zeer geautomatiseerde fabriek met vooruitstrevende en wereldwijd gepatenteerde technologie. Je komt terecht in een onderneming met een familiaal karakter, die deel uitmaakt van het Aziatische voedingsconglomeraat CPF (+50billion$) met hoofdkantoor in Bangkok.

  

Stel vandaag nog jouw kandidatuur of contacteer ons voor meer inlichtingen via jobs@topsfoods.com


Solliciteer vandaag nog!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.